Hospodářská, organisační, sociálně-politická a kulturní činnost. Svazu v letech 1928-1932. Zpráva představenstva Svazu k VI. řadnému sjezdu svazovému, konanému ve dnech 13.-14. května v Praze. Teplice-Šanov, Nákl (Svazu, 1933)
Svaz sklářského dělnictva v republice Československé. v Teplicích-Šanově.