Goniec Małopolski . no. 48, 1981 - Sekcja Informacji przy ZR Małopolska NSZZ "Solidarność", [ed. Sekcja Informacji MKZ Małopolska] (Sekcja Informacji przy ZR Małopolska NSZZ "Solidarność", 1981)
Creation and circulation: In issue no. 34(1981) bibliography of Goniec Małopolski issues no. 8-33