Bellamy-nieuws : . Welvaart voor allen : officieel sociaal-economisch orgaan van de Internationale Vereniging Bellamy
Sinds 13(1946):no.10 ondertiteld: Sociaal-economisch orgaan, sinds 15(1948) ondertiteld: Officieel sociaal-economisch orgaan van de Internationale Vereniging Bellamy, sinds 18(1951) o.d.t.: Welvaart voor allen. Sinds 20(1953) bijlage o.d.t.: Bellamy-nieuws. Sinds 35(1969) o.d.t.: Bellamy-nieuws.