Wat ze te brengen hebben - Hahn, Albert,
Titel prent: Het werkloosheid-debat in de Tweede Kamer : de burgerlijke politiekers: "Als je onze schoteltjes niet lust, verrek dan maar!". Van links naar rechts: Treub, Heemskerk, Lohman.