De goede tempelier : . De tempelier : orgaan van de Ned. Groot-Loge der Internationale Orde van Goede Tempelieren : orgaan van de Nederlandse Groot-Loge : orgaan voor drankbestrijding, vrede en broederschap
Vanaf 5(1930):no.10 met ondertitel: weekblad van de Nederlandsche Grootloge der Internationale Orde van Goede Tempelieren. Vanaf 15(1940):no.40 met ondertitel: weekblad van de Orde van Goede Tempelieren. VOORTGEZET ALS: Nuchter bekeken (ZF 40198). VOORTZETTING VAN: De neutrale goede tempelier (ZF 66095).