Een korte beschouwing van die artikelen van de pensioenwet 1922 (Bijgewerkt tot de laatste wijziging van 1925.), Welke voor de werklieden, ambtenaren en onderwijzers, die onder die wet vallen, van belang zijn ("De Volharding"])
Uitgave van het Comité ter behartiging van de Algemeene Belangen van Overheidspersoneel (A.C.O.P.).