Advies inzake de herziening van de weduwen- en wezenverzekering. Uitgebracht aan de Minister van Sociale Zaken en Volksgezondheid (Sociaal-Economische Raad, 1957)
Publikaties van de Sociaal-Economische Raad, 1957, no. 2.