Tekeningen voor kampkranten en diverse kampevenementen. Vanaf 1946 tot in de vijftiger jaren - Ockenburg, Henk van,
Tekeningen voor kampkranten en diverse kampevenementen. Vanaf 1946 tot in de vijftiger jaren.