Kopieën van schetsen gemaakt voor 'Herinnering aan het vijfde ledencongres der Koninklijke Nederlandsche Maatschappij tot Bevordering der Geneeskunst'. . Gedrukt exemplaar van het mapje met 14 tekeningen - Pieck, Henri,
Kopieën van schetsen gemaakt voor 'Herinnering aan het vijfde ledencongres der Koninklijke Nederlandsche Maatschappij tot Bevordering der Geneeskunst'. Gedrukt exemplaar van het mapje met 14 tekeningen.