Programma: 25 februari Hans Croiset: Rede over Entropius in Constantinopel; 4 maart Carel Alphenaar: Leerrede "bekeert u want het koninkrijk gods is nabij!"; 3 maart Tania Libertad; 5 maart Alarm!, Slagerij van Kampen
Programma: 25 februari Hans Croiset: Rede over Entropius in Constantinopel; 4 maart Carel Alphenaar: Leerrede "bekeert u want het koninkrijk gods is nabij!"; 3 maart Tania Libertad; 5 maart Alarm!, Slagerij van Kampen.