Congres inzake het bejaardenvraagstuk. Scheveningen 1956. Prae-adviezen ([Koninklijke Drukkerij Van Gorcum])
Met bibliogr., grafn en tabn. Overdr. uit Het Tijdschrift voor Sociale Geneeskunde. 1956, nr 18, 14 september.