De handelingen van het algemeen congres voor dienstweigering :
2(1926): Landelijk congres voor dienstweigering. - Vanaf 3(1927): Internationaal congres voor dienstweigering (Internationaal dienstweigeringscongres) georganiseerd door het Komité van Aksie "Mobliseren" en de "Internationale Anti-Militaristiese Vereniging"