Rozmowy ze Stalinem . Milowan Dżilas. Niezależne Słowo : tygodnik NSZZ "Solidarność" woj. wałbrzyskiego, no. 26, 1981 - "Solidarność" (MKZ NSZZ "Solidarność", 1981)
Creation and circulation: For trade-union internal use