Een halve eeuw rente in Nederland (Levensverzekering-Maatschappij HAV Bank, 1953)
Wetenschappelijk werk uitgegeven bij de herdenking van het 50-jarig bestaan van de N.V. Levensverzekering-Maatschappij HAV Bank, Schiedam.