Kunstschilder J. Odevaere en de terugkeer van de geroofde kunstschatten uit Frankrijk naar Brugge in 1816
Overdr.: "Album Archivaris Jos. De Smet", p. 309-312. Mededelingen van het Centrum voor studie van de Boerenkrijg, 1964, no 47.