De betrouwbare gids voor hen, op wie de burgelijke pensioenwet 1922, staatsblad No. 240 van toepassing is. Speciaal voor ambtenaren die ontslagen worden wegens opheffing van betrekking of reorganisatie van den dienst en op-wachtgeldstelling. Voorw. van M.J. Jansen (Drukkerij "De Arbeid", 1933)
Centrale van Nederlandsch Overheidspersoneel (C.N.O.P.).