Prietenia cehoslovaco-română. File din cronici de război. Culegere de documente şi studiu introductiv de istoricii cehoslovaci Z. Konečný şi F. Mainuš (Editura militară, 1969)
Institutul de studii istorice şi social-politice de pe lîngă CC al PCR.