Contact : . Mededelingenblad van de B.W.T.O (en de C.B.W.O.T.)
Tot (1946):no.3 o.d.t.: Mededelingenblad van de Bond van Werkmeesters, Technici en Opzichthoudend Personeel (B.W.T.O.); (1945):no.3-5: ... en de Centrale Bond van Werkmeesters, Technici en Opzichthoudend Personeel (C.B.W.O.T.). VOORTZETTING VAN: De schakel : orgaan van den B.W.T.O....