Bewijs van toegang voor de opvoering van "Op hoop van zegen" door het Nederlands Volkstoneel op 21 november 1949
Bewijs van toegang voor de opvoering van "Op hoop van zegen" door het Nederlands Volkstoneel op 21 november 1949.