De Loor (links), een sollicitant voor het Amsterdamse burgemeesterschap in gesprek met de burgemeester van Leeds. Tekst bij foto
De Loor (links), een sollicitant voor het Amsterdamse burgemeesterschap in gesprek met de burgemeester van Leeds. Tekst bij foto.