Nota inzake het grondwetsherzieningsbeleid. (12944). Bijzondere Commissie Grondwet-Kieswet. Openbare commissievergadering. Eerste vergadering, 11 november 1974 (Staatsuitgeverij, 1974)
Handelingen Tweede Kamer der Staten-Generaal. Zitting 1974-1975, 2.