Regesta dokumenata o radu KPJ, SKOJ-a i političkih organa u jedinicama NOV i PO Jugoslavije ([Vojno štamparsko preduzeće)
Vojnoistorijski institut. 1. Juli 1942. - juni 1943. 1963. VIII, 703 str. - Sa reg-a