Waarschijnlijk voorstellend Domela Nieuwenhuis en zijn gezin tijdens een pro-Oranje demonstratie voor zijn huis in Baarn - Doeve, Eppo,
Waarschijnlijk voorstellend Domela Nieuwenhuis en zijn gezin tijdens een pro-Oranje demonstratie voor zijn huis in Baarn.