Late afdruk. Kamperen in Loosdrecht. Sal Santen met zijn kinderen v.l.n.r. : Bart, Karen en Ellen. Digitale foto: BG CD2/749
Late afdruk. Kamperen in Loosdrecht. Sal Santen met zijn kinderen v.l.n.r. : Bart, Karen en Ellen. Digitale foto: BG CD2/749.