EVS bijeenkomst 23 maart 1985. Foto 1: v.l.n.r. Den Uyl, Schrijver, Gamani; Foto 2: v.l.n.r. Schrijver, Gamani; Foto 3: v.l.n.r. Sassen, Den Uyl, Schrijver; Foto 4: v.l.n.r. Gamani, Schrijver; Foto 5: v.l.n.r. Schrijver, Gamani - Stegeman, Jan (1985)
EVS bijeenkomst 23 maart 1985. Foto 1: v.l.n.r. Den Uyl, Schrijver, Gamani; Foto 2: v.l.n.r. Schrijver, Gamani; Foto 3: v.l.n.r. Sassen, Den Uyl, Schrijver; Foto 4: v.l.n.r. Gamani, Schrijver; Foto 5: v.l.n.r. Schrijver, Gamani.