Gedenkboek uitgegeven door de Vereeniging van Nederlandsche gemeenten ter gelegenheid van haar vijf en twintig-jarig bestaan op 28 februari 1937, 1912-1937 (VNG, 1937)
Gedenkboek: Vereeniging van Nederlandsche gemeenten.