Bedenk het wel geliefden, als ge op dat vervloekte petitionnement uw hand zet, teekent ge tevens in op een gereserveerde plaats in het hellevuur - Hahn, Albert
Titel prent: Waarschuwing : "Bedenkt het wel, mijne geliefden, dat wie zijn handteekening zet..."