Buitengewoon syndikaal kongres gewijd aan de studie van het vraagstuk der algemeene verplichte verzekering tegen werkloosheid, gehouden op 22 november 1936 te Brussel (Samenwerkende Drukkerij Lucifer, 1936)
2 bijlagen.