Lid van het actiecomité kijkt in een exemplaar van het boek "Het Grof Schandaal". Avond georganiseerd door de Industriebond - Nieuwenhuijs, Henk,
Lid van het actiecomité kijkt in een exemplaar van het boek "Het Grof Schandaal". Avond georganiseerd door de Industriebond.