Verbodsbepaling voor tabaksverkoop aan kinderen onder de 14 jaar. Jongen bij de sigarettenautomaat van tabakswinkel G.C. Snakenbroek - Meerendonk, Ben van,
Verbodsbepaling voor tabaksverkoop aan kinderen onder de 14 jaar. Jongen bij de sigarettenautomaat van tabakswinkel G.C. Snakenbroek.