Sbírka zákonů pojišt'ování dělníků pro případ úrazu, o upravení poměru bratrských pokladen a vesškerých zákonů týkajících se hornictví a hutnictví, jich pojišt'ování atd. od r. 1887 vyšlých, se vztahem na všeob. hor. zákon ze dne 23. května 1854. Dle říšs. zák. seřad'uje T. Kaše. Mor (Odborné Listy atd., 1894)
Hornicko-hutnická knihovna.