Memorie over den tegenwoordigen staat van den handel en de culture in de Oost-Indische bezittingen van den staat (Amsterdam, 1804)
Ingeb. bij: Gysbert K. van Hogendorp, Brieven aan eenen participant in de Oost-Indische Compagnie.