Verslag over de verrigtingen aangaande het Armbestuur in het Koninkrijk der Nederlanden. . Verslag over de verrichtingen aangaande het Armbestuur in het Koninkrijk der Nederlanden
T/m 1850: Armwezen in het Koninkrijk der Nederlanden.