Prae-adviezen over de vraag: Behoeft onze bankwet herziening, hetzij in haar stelsel, hetzij in haar onderdeelen? [Van G.M. Boissevain, D. Bos en C. Rozenraad] (Muller, 1902)
Vereeniging voor de Staathuishoudkunde en de Statistiek. (Bundel).