'Overzicht van de ontwikkelingen van den Distributiedienst', aangeboden aan Wibaut. Bevat foto's van gebouwen en personeel
'Overzicht van de ontwikkelingen van den Distributiedienst', aangeboden aan Wibaut. Bevat foto's van gebouwen en personeel.