Lenin válogatott munkái : (a Szovjetunióban élő külföldi munkások kiadóvállalata [etc.])
A magyar kiadás a Marx-Engels-Lenin Intézet szerkesztésében megjelent hatkötetes orosz kiadás alapján készült. 3: Az 1905-1907-es forradalom. - 1933.