Nasza Solidarność Jastrzębie . biuletyn informacyjny, no. 1, 1980 - Komitet Założycielski Niezależnego Samorządnego Związku Zawodowego, ed. Międzyzakładowa Komisja Robotnicza (NSZZ "Solidarność", 1980)
Creation and circulation: Logo: NSZZ "Solidarność" - szczęść Boże Solidarność Jastrzębie