Toespraak van minister van Sociale Zaken Roolvink tot de algemene vergadering van de Christelijke Bond van Werknemers in de Agrarische Bedrijfstakken en Tabakverwerkende Industrieen - Kon, Ad., (1968)
Toespraak van minister van Sociale Zaken Roolvink tot de algemene vergadering van de Christelijke Bond van Werknemers in de Agrarische Bedrijfstakken en Tabakverwerkende Industrieen.