Prototype van de nieuwe AKO-kiosk naar een ontwerp van B.J. Odink, Van Baerlestraat hoek Paulus Potterstraat - Meerendonk, Ben van,
Prototype van de nieuwe AKO-kiosk naar een ontwerp van B.J. Odink, Van Baerlestraat hoek Paulus Potterstraat.