Bedrijfseconomische Encyclopedie
Deel I Economie. red. A. de Graaft, T. Verhoff; J. Tinbergen 1947 X, 518 blz. Geïll. Deel II Algemene Bedrijfseconomie. Redactie A. Mey, J.G. Stridiron 1948. XX, 355 blz., Geïll. Deel III Bedrijfseconomie, redactie A. Mey en J.G. Stridiron 1949. 398 blz., Geïll.