Rapport : . De participatie van het Midden- en Kleinbedrijf in het stadsvernieuwingsproces (Raad voor het Midden- en Kleinbedrijf, 1976)
Omslagtitel: De participatie van het Midden- en Kleinbedrijf in het stadsvernieuwingsproces.