Accijnsheffing van Inlandsch gedistilleerd. - Pemoengoetan tjoekai barang koekoesan (arak) Hindia (Kolff, 1919)
Handleiding ten dienste van de Inlandsche bestuursambtenaren op Java en Madoera, 22/F. Uitgave van het Departement van Binnenlandsch-Bestuur.