Dwadzieścia Jeden . pismo społeczno-polityczne : poglądy, gospodarka, idee, sprawy społeczne, rozmowy, polemiki, dokumenty, no. 6, 1987 - Adalbert pseudonym; Dworak, Jan; Jankowiak, Janusz (Oficyna Wydawnicza Rytm, 1987)
Print run: 2000 copies