In het ANDB-bondsgebouw. Rechts, achter de bestuurtafel v.l.n.r.: Van Praag, ?, Wins, Van Zutphen, Polak, De Vries, Van der Velde
In het ANDB-bondsgebouw. Rechts, achter de bestuurtafel v.l.n.r.: Van Praag, ?, Wins, Van Zutphen, Polak, De Vries, Van der Velde.