Jublileumfeest 25-jarig bestaan ANDB. Polak spreekt voor het personeel van slijperij Kimberley, Valkenburgerstraat - Kolm, A. van,
Jublileumfeest 25-jarig bestaan ANDB. Polak spreekt voor het personeel van slijperij Kimberley, Valkenburgerstraat.