Gradja za istoriju radničkog pokreta i KPJ u Vojvodini. 1918-1929. Dokumenti iz fondova velikog župana i podžupana Torontalske i Tamiško-torontalske županije i velikog župana Beogradske oblasti u Beogradu i Velikom Bečkereku. Izbor i objašnjenja D. Albulj (["Minerva"], 1966)
Sa inda i taba. Istorijski arhiv AP Vojvodine. Serija: Gradja za istoriju radničkog pokreta i SKJ.