Titel prent: De verproletariseerde badplaatsen : ik moet u zeggen, dat voor mij het pleizier van het badplaatsleven al lang af is - Hahn, Albert
Titel prent: De verproletariseerde badplaatsen : ik moet u zeggen, dat voor mij het pleizier van het badplaatsleven al lang af is...