Solidarność Ziemi Łódzkiej . biuletyn informacyjny Niezależnego Samorządnego Związku Zawodowego "Solidarność", no. 41, 1981 - Międzyzakładowy Komitet Założycielski Ziemi Łódzkiej, [ed. Małgorzata Bartyzel et al.] (NSZZ "Solidarność" Ziemi Łódzkiej, 1981)
Colophon: biuletyn informacyjny NSZZ "Solidarność" Ziemi Łódzkiej