De Spaanse kunstenaar Don Pedro uit Tenerife toont een door hem uit zand vervaardigd portret van de Rotterdamse burgemeester op de Femina-beurs in de AHOY-hal in Rotterdam - Pedro, Don, (1975)
De Spaanse kunstenaar Don Pedro uit Tenerife toont een door hem uit zand vervaardigd portret van de Rotterdamse burgemeester op de Femina-beurs in de AHOY-hal in Rotterdam.