Wat deed de B.A.N.S. gedurende de afgeloopen actie tegen loonsvermindering? Hier zijn de feiten! (Nederlandsche Vereeniging- van spoor- en tramwegpersoneel, 1934)
Overdr.: Het Weekblad, 1934, 27 Januari.